- 100 g lososa
- 50 g těstoviny adriana
- mražený špenát (5-6 ks- hrst kostek)
- špetka česnekového koření z Nahrinu
- trochu máslenky (oleje)
- sůl, pepř
- citrónový pepř z Nahrinu
Postup:
Na plech rozetřeme máslenku a na ní položíme kousky osoleného, opepřeného a kořením citrónového pepře posypaného lososa, vložíme do trouby cca na 20 minut. Mezitím si připravíme těstoviny: do vroucí osolené vody nasypeme cca 100 g těstovin na 9-10 min., uvaříme do stavu “ al dente“. Mezitím na pánev přidáme hrst mraženého špenátu, špetku česnekového koření z Nahrinu a trochu vroucí vody, který necháme rozpustit a pak do něj přidáme uvařené těstoviny a zamícháme. Na závěr ozdobíme talíř.